חודש של חגיגות יום האישה בשדרות

חודש של חגיגות יום האישה בשדרות

העצמה נשית: שדרות חגגה את יום האישה בחודש של מופעים, הרצאות וסדנאות. מאות נשים נהנו מהופעתה של מירי מסיקה, מהרצאתה של צופית גרנט, מסדנת הסטיילינג של מדד חדד ועוד.

לכבוד יום האישה הבינלאומי שחל ב- 8 במרץ, מתנ"ס שדרות ועיריית שדרות יצרו חודש שלם של חגיגות ואירועים המיועדים לנשות העיר. יום האישה מוקדש לפועלן של נשים מכל העולם שנאבקו בעבר ובהווה למען שוויון זכויות. כזכור, בעיריית שדרות פועלים לטובת כך באמצעות קידום מעמד האישה בעירייה. סגנית ראש העיר ומחזיקת תיק מעמד האישה, יהודית אוליאל מלכה, ויועצת ראש העיר למעמד האישה, טובה מלכה, פועלות ומקדמות את מאבק הנשים לצדק, שלום ולקדמה לאורך כל השנה. 

אירועי יום האישה בשדרות החלו ב- 9/3 בהצגתן של נשות שדרות ורהט, תחילה במתנ"ס שדרות ולאחר מכן בהיכל התרבות של רהט. מדובר על תיאטרון 'עיוני'- תיאטרון הנשים של שדרות-רהט. את ההצגה 'האגדה על האישה שרצתה'-קולאז' של נשים חולמות כתבה וביימה אילנית סוויסה. לאחר מכן, ב- 14/3 התקיימה הופעתה של הזמרת מירי מסיקה באולם המופעים של מתנ"ס שדרות. מאות הנשים שהגיעו נהנו מדוכנים מגוונים, כיבוד ושי לכל אישה. ראש העיר, אלון דוידי הגיע יחד עם רעייתו, נורית דוידי ושניהם בירכו את נשות העיר. בהמשך החודש התקיים גם מופע של השחקנית דורית פלד הרפז. מדובר על מופע בידור שנון עם ארבע דמויות של נשים ושחקנית אחת. האירועים היו בשיתוף עיריית שדרות, המתנ"ס העירוני ותנועת נעמת.

ב-19/3 התקיימה סדנת סטיילינג של מדד (אייל) חדד- סדנה שמשנה את תרבות הצריכה. הנשים נהנו מבר קוקטיילים (ללא אלכוהול), עמדת צילומי תדמית, DJ ואווירה נשית וכיפית. אירועי יום האישה הסתיימו בהרצאתה של צופית גרנט 'דלתות מסתובבות'. בהרצאתה, גרנט מספרת על רגעי הקושי לתוך חייה הבוגרים והיא לא משאירה אף עין יבשה. שני האירועים התקיימו גם בשיתוף מרכז הצעירים של עיריית שדרות. כמו כן, גם הגמלאיות היקרות חגגו את יום האישה ביום פינוק במתנ"ס. הגמלאיות נהנו מעמדות מסאז', עמדות איפור, שיער וטיפול. לאחר הפינוקים הנשים השתתפו בתצוגת אופנה מרגשת, בניצוחה של הסטייליסטית יסמין גבאי. את התצוגה הנחתה אסתריקה נגיד, מגלת מלכות היופי מבאר שבע שלימדה אותן איך לצעוד וללכת על במה מקצועית.

סגנית ראש העיר, יו"ר הנהלת המתנ"ס ומחזיקת תיק קידום מעמד האישה, יהודית אוליאל מלכה: "בשדרות אנו מעצימים את נשות העיר ופועלים לטובת שוויון מגדרי לאורך כל השנה. תודה רבה לראש העיר, אלון דוידי על הקצאת המשאבים לטובת חודש אירועי יום האישה. אנו נמשיך לפעול למען קידום כוח נשי".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *