מתחם 'הדרייב אין' מגיע לשדרות

מתחם 'הדרייב אין' מגיע לשדרות

עיריית שדרות לא מוותרת על אירועי הקיץ ותקים החל מיום ראשון הקרוב מתחם "דרייב אין" ברחבת השוק העירוני. במשך חמישה ימים ייהנו תושבי העיר מפסטיבל סרטים מכל הזמנים כאשר הם נשארים לשבת ברכביהם, שומרים על הנחיות משרד הבריאות והסרטים מוקרנים על מסך ענק.

בשל התפשטות נגיף הקורונה והגבלות משרד הבריאות, בתי הקולנוע נותרו סגורים ולכן נמנע מציבור הצופים ליהנות מסרטים המוקרנים מחוץ לביתם. ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, הנחה השבוע את המתנ"ס, אגף אירועים וספורט וסינמטק שדרות שנרתם לטובת העניין, להקים מתחם "דרייב אין" ברחבת השוק העירוני שיופעל מיום ראשון הקרוב ועד יום חמישי (2-6/8/20). בחלק מהימים יתקיימו שתי הקרנות – ב-20:00 וב-21:30 ובחלק הקרנה אחת. בשל ההנחיות, נדרשת הרשמה מראש במזכירות המתנ"ס או באתר של המתנ"ס והמקום מוגבל ל-100 רכבים, כאשר עלות לכניסה לרכב היא 10 ₪, ללא קשר לכמות היושבים בו. חשוב לציין, שכל האירועים הם בהתאם להוראות התו הסגול. 

ברחבת השוק העירוני יוקם מסך הקרנה ענק עם מערכת סטריאו וכך יהיה ניתן לדמות את החוויה ולחוש כמו בבית קולנוע. כמו כן, המסך יוקם לגובה על מנת שכל יושבי הרכבים יוכלו לצפות בסרטים. כאמור ה'דרייב אין' הראשון נפתח בארצות הברית, אך גם בישראל היה 'דרייב אין' בתל אביב שנסגר בתחילת שנות האלפיים. כעת, בשל מגבלות הקורונה, עיריית שדרות דואגת לתושביה ומביאה את מתחם ה"דרייב אין" גם לשדרות, וזאת במטרה לנסות לחזור לשגרה של בילוי, גם אם קצת שונה.

במהלך השבוע, מלבד הקרנות לכל המשפחה בשעה 20:00, יוקרנו בשעה 21:30 בימים ראשון, שלישי וחמישי הקרנות לצעירים. הסרטים שיוקרנו במהלך השבוע הם: "לגו 2", "חגיגה בסנוקר", "הארי פוטר ואבן החכמים", "לרקוד", "גריז" (בערב ט"ו באב), "מפלצות בשלג" והסרט "מכתוב".

הרכבים נדרשים להיכנס למתחם חצי שעה לפני תחילת הסרט. הלו"ז המלא מפורסם באתר המתנ"ס ובאתר העירייה.

ראש העיר, אלון דוידי: "אנו נמצאים בימים כאלה שקל מאוד להישאב להנחיות ולמגבלות ולעשות רק מה שצריך, אך הנחיתי את כלל המנהלים ודרכם את העובדים ליזום וליצור דברים למען

התושבים שלנו, מכל המגזרים ובכל הגילאים. למרות שלא ניתן לקיים את אירועי הקיץ שתכננו,

פסטיבל הסרטים ב"דרייב אין" יחזיר את התושבים לפעילות תרבות, גם אם זו צפייה מהרכבים, זה משהו מיוחד שלא היה קיים בשדרות ואני משוכנע שהוא גם יהיה חוויתי. תודה לכל מי שעמל ועשה לקראת השבוע הזה". 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *