שדרות: ממשיכים בשיפוץ המתחמים המסחריים

שדרות: ממשיכים בשיפוץ המתחמים המסחריים

עיריית שדרות ממשיכה לקדם את העסקים המקומיים – בימים אלה עיריית שדרות מפתחת את 'מרכז יוסי' – המרכז המסחרי הוותיק בשכונת נאות אשכול.

במסגרת הפעילות לחיזוק וקידום העסקים בשדרות, וכחלק מרכזי מחזון ראש העיר לקידום ומיצוב העסקים המקומיים וחיזוקם, תוך קידום הפעילות הכלכלית בהם, החלו העבודות לשדרוג ושיפוץ 'מרכז יוסי' – המרכז המסחרי הוותיק ברחוב ברית שכונת נאות אשכול.

עבודות שדרוג המתחם יכללו החלפת הריצוף בקדמת המתחם וגם מאחוריו, שיפור התאורה במתחם וצביעת חזיתות החנויות ובנוסף יוצב גם ריהוט גן.

השבוע, קיים ראש העיר, אלון דוידי, מפגש משותף עם בעלי העסקים במתחם, יחד עם חבר מועצת העיר ומחזיק תיק חידוש שכונות, אורן ניזרי, מנהלת אגף שירות לתושב, הילה אלימלך, מנהל אגף פיתוח כלכלי תעסוקתי, יגאל ברכה, ורכזת המשל"ת בשכונה, אלונה שמילוב שפירא, זאת במטרה לשתף את בעלי העסקים בחשיבה, בתכנון ובלוחות הזמנים של העבודות שיבוצעו על-ידי החברה הכלכלית וצפויות להסתיים עד סוף החודש.

מדובר על שדרוג משמעותי ועמוק של המרכז המסחרי, כאשר עבודות השיפוץ יבוצעו במהירות האפשרית בכדי שהעסקים ימשיכו בפעילותם תוך כדי העבודות ולצידן.

השדרוג של המרכז המסחרי, כאמור, הוא רק שדרוג אחד מבין שדרוגים רבים שהם חלק ממתיחת הפנים שעוברת שכונת נווה אשכול, מה שיתרום רבות לשיפור איכות חיי התושבים בשכונה.

חבר מועצת העיר ומחזיק תיקי חידוש שכונות ושירות לתושב, אורן נזרי: "אנו פועלים רבות למען קידום העסקים בעיר במגוון רחב של נושאים ואני גאה לקחת חלק בדבר הנפלא הזה, שנעשה בשיתוף פעולה עם בעלי העסקים שנמצאים איתנו בתיאום מלא משלב התכנון ועד התוצאה הסופית בגמר הביצוע. נמשיך ליזום יוזמות נוספות למען בעלי העסקים ולמען התושבים. יישר כוח לראש העיר אלון דוידי על העשייה המבורכת בכלל התחומים לקידום העיר והתפתחותה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *