תושבי נאות אביב בשדרות מתחדשים בחניות מרווחות
שיפור פני העיר: עיריית שדרות ממשיכה לקדם את פרויקט 'חידוש השכונות הוותיקות'. שלב ב' בעבודות שיפוץ ושדרוג בשכונת נאות אביב (ניר עם) כמעט מגיע לסיומו וכעת נבנה חניון ראשון וגדול שנועד לפתור את בעיית החנייה בשכונה.
כחלק מפרויקט 'חידוש השכונות הוותיקות' בעיר שדרות, אותו מוביל בשנים האחרונות ראש העיר, אלון דוידי, בשיתוף פעולה עם חבר מועצת העיר ומחזיק תיק שיקום שכונות, אורן נזרי, אגף שירות לתושב בעירייה ועם החברה הכלכלית, בוצע שלב ב' בעבודות השיפוץ והשדרוג בשכונת נאות אביב. כאמור, בוצעו עבודות שיקום ושדרוג בשכונות נאות המייסדים, נאות הנשיא, נאות הדקל, נאות אשכול, נאות הנביאים, בן גוריון (בימים אלה) ושלב א' בשכונת נאות אביב. כמו כן, בשכונות אלה בוצעו החלפות מדרכות, ריבוד כבישים, שיפוץ הבניינים, השלמת תאורה ועבודות גינון וטיפוח. המטרה היא שתושבי שדרות יוכלו להמשיך להנות מהתפתחותה ופיתוחה של העיר, גם בשכונות החדשות שנבנו בשנים האחרונות ונבנות בימים אלה וגם בשכונות הוותיקות.
כעת, בשכונת נאות אביב, בוצעו בשלב הנוכחי עבודות שיקום תשתיות והרחבת החנייה. כלומר, בוצע חניון ראשון ובקרוב תבוצע השלמת החניון לחניון אחד גדול ומורחב. חניונים אלה אמורים לתת פתרון לבעיית החניה בשכונה. כמו כן, ניתן דגש להתאים את שטחי החניה לגדולים ולנגישים יותר לאוכלוסייה מבוגרת ולנכים. בהתאם לכך, עיריית שדרות זיהתה את הצורך של התושבים ואת המצוקה שהייתה בשכונת נאות אביב (ניר עם) ולכן הוחלט לסדר את החנייה ולהקים חניון גדול שיתאים לכולם. בנוסף, בקרוב יבוצעו בשכונה גם עבודות לשדרוג המדרכות, עבודת גינון ויתווספו ריהוט רחוב ומתקני כושר לשעות הפנאי של התושבים בשכונה.
חבר מועצת העיר ומחזיק תיק שירות לתושב, אורן נזרי: "תודה לראש העיר על הקצאת המשאבים ועל המאמצים הרבים למען התושבים בשכונות הוותיקות. בכל פרויקט אנו יושבים לפני עם התושבים ושומעים מהם על צרכיהם ועל רצונם ורק לאחר מכן אנו בונים ומתכננים את הפרויקט".